Selecteer een pagina

Alle antwoorden op veelgestelde vragen!

Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder!

Waar is da feestje?

Op de Roda Boulevard tegenover Music Dome.

Wanneer is da feestje?

Zaterdag 26 en zondag 27 februari 2022.

Liever te dik in de kist

Dan een feesje gemist!

Enjoy responsibly, lees de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Het evenement is verplaatst, en nu?

Hoofdticketkopers hebben op 04-08-2021 een mail ontvangen met alle informatie.

Update n.a.v. persmoment 02-08-2021

Lieve carnavaleske vrienden,

 

We hadden tot het laatste moment de hoop dat we a.s. 14 en 15 augustus samen carnaval mochten inhalen tijdens Vasteloavend Festival 2021, helaas kwam vandaag het nieuws dat evenementen zonder overnachting alleen mogelijk zijn tot 750 bezoekers. We balen dan ook ontzettend om te moeten mededelen dat Vasteloavend Festival 2021 niet door kan gaan vanwege deze beperking in bezoekersaantallen.

 

Music Dome, Move2sound en Dusk To Dawn Entertainment zijn van mening dat Vasteloavend Festival voor een onvergetelijke dag moet zorgen, die zonder al teveel beperkingen plaats moet kunnen vinden. Het evenement in een andere vorm organiseren dan oorspronkelijk bedacht is helaas geen oplossing aangezien we dan niet de gewenste carnavelske 2.0 beleving kunnen bieden.

 

CARNAVAL 2022

Vasteloavend Festival zal tijdens carnaval 2022 plaatsvinden en wel op zaterdag 26 én zondag 27 februari op de Roda Boulevard in Kerkrade! We bieden de mogelijkheid tot het behoud van je ticket of het aanvragen van een restitutie. We beloven jullie volgend jaar terug te komen met dé ultieme carnavalfestivalbeleving! Hoofdticketkopers krijgen deze week een mail met alle informatie.

Wij hopen dat we tegen die tijd in volledige vrijheid en zonder restricties carnaval kunnen vieren!
IK HEB EEN TICKET VOOR ZATERDAG MAAR WIL Upgraden naar weekend?

Dat kan! Klik op deze link, bezoek de upgrade ticketshop en koop tegen een voordeliger tarief een zondagticket. Let op: je dient al in het bezit te zijn van een zaterdagticket anders is dit ticket niet geldig.

Hoe kan ik tickets kopen?

Dat kan via deze pagina.

Wat is de minimumleeftijd?
Vasteloavend Same! Vasteloavend Festival is er voor alle leeftijden: van jong tot oud. Personen onder de 16 jaar dienen echter wel begeleid te worden door een of meer volwassenen.
Hoe zit het met slecht weer?

Bij extreem slecht weer verplaatsen we het evenement naar Music Dome. Bij gemiddeld slecht weer (af en toe een drup regen) delen we poncho’s uit.

Ik kan mijn ticket niet meer vinden?

Volg de stappen op deze website.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden.

Hoeveel podiums zijn er?

Er is één hoofdpodium en een grote opblaasbare silent disco feestkerk waar je heerlijk alle favo slagers mee kunt bleren!

Mag ik medicijnen meenemen?
Dit mag in combinatie met een doktersverklaring.

Vasteloavend Same

Alleen samen

Een veelgehoorde kreet waar we het zó erg mee eens zijn dat we er onze eigen versie van moésten maken! Waar wacht je nog op? Tickets kopen! P.s. Vasteloavend viere ver same en daarom is Vasteloavend Festival toegankelijk voor alle leeftijden. Jong én oud.