Selecteer een pagina

Alle antwoorden op veelgestelde vragen!

Lees de antwoorden op de meest gestelde vragen hieronder!

Waar is da feestje?

Op de Roda Boulevard tegenover Music Dome.

Wanneer is da feestje?

Zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021.

Liever te dik in de kist

Dan een feesje gemist!

Enjoy responsibly, lees de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Update n.a.v. persconferentie 09-07-2021

Lieve carnavaleske vrienden, in de persconferentie van 09-07-2021 heeft de Nederlandse overheid aangekondigd dat er nieuwe maatregelen voor festivals gelden t/m 13 augustus. Vasteloavend Weekend Festival 2021 staat vlak daarna op 14 en 15 augustus in de planning.

Zoals het er nu uitziet mogen we dus op 14 en 15 augustus 2021 samen carnaval inhalen! Mocht er toch iets veranderen, dan zullen wij de kaartkopers gelijk informeren. Wij blijven positief en kunnen niet wachten om éindelijk samen carnaval in te halen!

Wanneer en hoe moet ik mijn restbetaling voldoen?

Ticketkopers hebben 18-06-2021 om 13:00 een e-mail van onze ticketpartner Eventix ontvangen, hierin staat hoe je jouw restbetaling voltooit! Daarnaast heb je van ons een een mail ontvangen zodat je tegen een voordeliger tarief het héle weekend polonaises kunt lopen! Klik op de speciale ticketlink in deze e-mail.

Geen mail ontvangen van Eventix?
Vervelend dat je nog geen mail hebt ontvangen voor het voldoen van je restbetaling. Let op: heb je in je SPAM inbox gekeken? Écht geen mail ontvangen voor je aanbetaling? Dan kan je dit alsnog op twee manieren doen:

1. Dan kan je je tickets ook verzilveren via de bevestigingsmail van je aanbetalingstickets door op ‘tickets verzilveren’ te klikken;
2. Daarnaast kan je ook je tickets via deze link verzilveren, door je barcode van je aanbetalingsticket in te vullen;
3. Kom je er écht niet uit? Neem dan contact op met de klantenservice van Eventix via deze pagina.

IK HEB EEN TICKET VOOR ZATERDAG MAAR WIL Upgraden naar weekend?

Dat kan! Klik op deze link, bezoek de upgrade ticketshop en koop tegen een voordeliger tarief een zondagticket. Let op: je dient al in het bezit te zijn van een zaterdagticket anders is dit ticket niet geldig.

Wat zijn de datums en tijden?

14 augustus 2021 van 15:00-00:00

15 augustus 2021 van 16:00-23:00

Testen voor toegang?

Op dit moment is één ding zeker en dat is dat we zonder afstand en mondkapje mogen samenkomen op 14 en 15 augustus. Het is nog niet helemaal zeker onder welke aanvullende voorwaarden dit zal zijn. Er is een reële kans dat we op last van de overheid gebruik zullen moeten maken van de CoronaCheck-app. Meer info kun je hier vinden.

Hoe kan ik tickets kopen?

Dat kan via deze pagina.

Welke tickets kan ik kopen?

Dagtickets voor zaterdag 14 of zondag 15 augustus én weekendtickets voor beide dagen.

Moet ik het volledige bedrag betalen?

Omdat het kabinet bekend heeft gemaakt dat evenementen mogen plaatsvinden dien je vanaf 22 juni 2021 het volledige bedrag te betalen.

Wat is de minimumleeftijd?
Vasteloavend Same! Vasteloavend Festival is er voor alle leeftijden: van jong tot oud. Personen onder de 16 jaar dienen echter wel begeleid te worden door een of meer volwassenen.
Hoe zit het met slecht weer?
Bij extreem slecht weer verplaatsen we het evenement naar Music Dome. Bij gemiddeld slecht weer (af en toe een drup regen) delen we poncho’s uit.
Ik kan mijn ticket niet meer vinden?

Volg de stappen op deze website.

Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

De Algemene Voorwaarden zijn hier te downloaden.

Hoeveel podiums zijn er?

Er is één hoofdpodium en een grote opblaasbare silent disco feestkerk waar je heerlijk alle favo slagers mee kunt bleren!

Mag ik medicijnen meenemen?
Dit mag in combinatie met een doktersverklaring.
Wat als het festival niet door mag/kan gaan?

Lieve carnavaleske vrienden, ook wij hebben helaas continu te maken met veranderende omstandigheden en voorwaarden. Omdat we jullie deze prachtige ervaring niet willen laten ontgaan bieden we de onderstaande opties aan op het moment dat het evenement niet mag of kan plaatsvinden op de beoogde datum van 14 en 15 augustus 2021.

1. Wij zullen een nieuwe datum (en de totale line-up) bekend maken. Je ticket blijft geldig voor deze nieuwe datum mits je een volledig ticket hebt gekocht en/of je restbetaling hebt voldaan. Als je jouw restbetaling niet hebt voldaan kom je helaas niet in aanmerking en vervalt je aanbetalingsticket. De termijn voor restbetaling zal in dit geval wel worden verlengd;
3. Je kunt tot 14 dagen nadat het evenement heeft plaatsgevonden een refund aanvragen (mits je dus een volledig ticket hebt gekocht en/of je restbetaling hebt voldaan) als we in ons systeem zien dat je geen gebruik hebt gemaakt van je ticket.

Vasteloavend Same

Alleen samen

Een veelgehoorde kreet waar we het zó erg mee eens zijn dat we er onze eigen versie van moésten maken! Waar wacht je nog op? Tickets kopen! P.s. Vasteloavend viere ver same en daarom is Vasteloavend Festival toegankelijk voor alle leeftijden. Jong én oud.